TJÄNSTER


Kostnadsfri Konsultation

Innebär att jag kommer hem till er för ett första möte, för att höra vad ni har för behov och önskemål. Mötet kostar inget och jag avsätter 1 timme för er.

Inredningskonsultation

Passar dig som behöver lite hjälp på traven och vill inreda själv, men behöver professionell rådgivning och någon att bolla dina tankar och idéer med. Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:
Möblering, Ljussättning, Förvaringslösningar, Rådgivning vid ändring av planlösningar, Val av färg/tapet, Gardiner/sömnad, Materialval till kök och bad.

Pris: 750 kr inkl.moms per timme

Inredningshjälp

Riktar sig till dig som vill ha mer hjälp och förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer eller vill skapa ett helt nytt hem. Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst offertmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi gör en stilanalys utifrån ditt nuvarande boende, dina önskemål och bostadens förutsättningar, vi tar mått och diskuterar din tänkta budget. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov. Detta ingår:
Offertmöte
Moodboard
Avstämningsmöte
Sammanställning av förslag
Produktbilder och beskrivning
Planskisser
Artikellista
Moodboardet är ett kollage som beskriver känslan som kommer att upplevas i rummet med färger, materialprover och bilder på passande inredningsdetaljer som t.ex. prydnadskuddar och belysning. Planskissen visar hur rummet skall möbleras för att bäst utnyttja rummets ytor. I artikellistan kan du enkelt se vad alla produkter i förslaget heter, vad de kostar och leverantör.

Pris: 650 kr inkl.moms per timme eller enligt offert

SÅ GÅR DET TILL

Steg 1
Ett kostnadsfritt möte i er bostad. Mötet tar c:a 1 timme.
Tillsammans går vi igenom dina behov och i vilken omfattning du behöver hjälp. Vi pratar om din stil, olika behov i familjen, funktion och känslan du vill uppnå i hemmet, dina inredningsdrömmar och beräknad budget.
Vi mailar en offert på ett inredningsförslag baserat på tidigare möte.
Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget skall presenteras. Därefter börjar jag jobba med inredningsförslaget.
Avstämningsmöte sker per telefon/mail där vi går igenom flera olika förslag på det du vill ha hjälp med. Då går vi igenom moodboardet som jag skapat och olika förslag på t.ex. möbler och möblering. Det här mötet syftar till att stämma av så att jag har förstått dig rätt och för att du som kund ska kunna vara en del av processen och komma med åsikter. Avstämningsmötet tar ca 1–2 timmar beroende på projektets omfattning.
Efter avstämningsmötet fortsätter jag arbetet och skapar ett konkret förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer och tillhörande artikellista.
Presentation av förslaget sker i er bostad. Här går vi igenom de förslag jag har tagit fram. Du får med dig en pärm med alla planskisser, produktbilder och artikellista. Presentationsmötet tar ca 1 timma.

Steg 2
Många kunder väljer att gå vidare genom att beställa möblerna jag föreslagit och låta mig sköta alla inköp och färdigställande på plats.